Offentlige Arrangementer

Noget for alle
Jul i den gamle Transformerstation
Halloween – Københavns store spøgelseshus
Fastelavn for Valbys børnefamilier
Konferencer, foredrag, workshops

Noget for alle.

Transformerstationens har til formål at facilitere kreativ udfoldelse for udøvende kunstnere og udbrede kulturbegivenheder som teater, dans, performances, intimkoncerter, happenings, højtider m.m.

Herunder kan du se lidt stemningsbilleder og videoer fra nogle af vores offentlige arrangementer.
Og på Kulturbyens Facebook-side giver vi løbende besked når tilmeldingen åbner til forskellige typer begivenheder.

🎄🎅🏻🤶🏻❤️
December = Hygge

Hvert år byder Kulturbyen på “Jul i den gamle Transformerstation”. Et klassisk juletræsmarked med øko-træer, hjemmelavet gløgg og æbleskiver, nisseskattejagt, live julemusik og levende julelam og gæssene, Hr. & Fru Mortensen, som er på besøg i Valby hver december.

Juletræsmarkedet har sin helt egen hjemmeside hvor du bl.a. kan se årets program med julekoncert, kreaværksteder, julemandsbesøg m.m.

🎃👻🌙🧛🏻‍♂️
Gys. Gru. Halloween.

Til Halloween inviterer vi til (u)hyggelige familieoplevelser.
Transformerstationen omdannes til et kæmpe, iscenesat spøgelseshus hvor børn, unge, forældre og bedsteforældre kan udforske husets mange installationer og lade sig skræmme af et væld af mekaniske dukker og levende skuespillere på ruten gennem husets mange dunkle rum og gange.
I 2022 er temaet “Grev Draculas Slot”. Videoen og billederne herunder er fra “Den Hjemsøgte Kirke”, som var temaet i 2021.

🍭😻🤡🤖🍬
Fastelavn er mit navn.

De danske traditioner skal hyldes! I Havekaféen slår vi katten af tønden og efterfølgende kåres kattekonger og -dronninger og bedste udklædninger i Maskinsalen mens vi spiser fastelavnsboller og drikker hjemmelavet, varm chokolade 😻

Kulturbyens Facebook-side kan du følge med i nogle af de offentlige arrangementer som vi tilbyder.

Transformerstationens lokaler samt Havekaféen og Lydhuset på Fredriksberg drives af Kulturbyen.