Firmaevents

Vi hjælper hjertens gerne med hyggelige rammer og professionel service til firmaevents og kommercielle arrangementer.

Hvadenten I skal holde møde, konference, foredrag, produktlancering, seminar, workshop, messe, firmafest, årets julefrokost eller andet, kan vi i Transformerstationen levere en samlet løsning med f.eks. billetkontrol, bemandet garderobe, kok, forplejning og tjenere, barpersonale, opvasker, teknisk support til projektor, lyd- og lysudstur, oppyntning/klargøring, nedtagning og rengøring og forskellige husorkestre og/eller DJ. Vi har også laserprojektor, fladskærme, headsets, trådløse mikrofoner, PA-anlæg og diverse AV-udstyr til rådighed. Og hvis der er behov for det, har vi også professionelt musikudstyr in-house.

Den udvendige rampe giver gode adgangsforhold til alle lokaler ift. load in/out med flight cases og andet tungt udstyr. Og vi har borde, stole og fuldt udstyrede køkkener og service på alle tre etager.

I Transformerstationen i Valby er det muligt at kombinere flere lokaler, herunder Maskinsalen (125 m2), Stuen (70 m2), Refugiet (50 m2) og udendørsområderne; Tagterrassen (80 m2), Haven (300 m2) og Gården (200 m2) for at opnå det ønskede areal og perfekt afstemte rammer ift. antal gæster og event-type.

Billeder fra firmaarrangementer

I kan finde flere billeder og detaljer om husets forskellige lokaler under Maskinsalen, Stuen og Refugiet. Og på disse Plantegninger kan I danne jer et overblik over Transformerstationens etager og måder at lave bord/stole-opsætninger på.

Vi kan hjælpe.
Med det hele.

Laver dit firma events, som kan have offentlighedens interesse, som fx en messe med økologiske vine, en ølfestival for mikrobryggerier, et vintage-loppemarked, et show-room event, en intimkoncert eller noget helt sjette, kan Kulturbyen (som ejer og driver Transformerstationen) også assistere med selve billetsalget og markedsføringen arrangementet.

Vi tager gerne ansvaret for afviklingen af jeres event fra A til Å, men det er naturligvis jer der bestemmer, om der er del-elementer I selv ønsker at stå for og hvilke opgaver I gerne vil have os til at klare.

Vil I have et tilbud?

Send os en mail på booking@kulturby.dk og beskriv så præcist som muligt, hvordan jeres drømmescenarie ser ud.
Vi vil bl.a. gerne høre:

  • Hvilken type arrangement drejer det sig om?
  • Ca. hvor mange gæster, vil deltage?
  • Hvilke(t) af Transformerstationens lokaler I forestiller jer kunne passe til arrangementet?
  • Hvor mange gæster forventer I vil deltage?
  • Hvilke mulige datoer I har i kikkerten?
  • Hvilke services og evt. personale ønsker I, at vi skal håndtere?
  • Kontaktinformationer på den event-ansvarlige, som vi kan skrive og ringe til med uddybende spørgsmål.

Herefter skræddersyer vi et uforpligtende tilbud til jeres virksomhed.

I er selvfølgelig også meget velkomne til at ringe med enhver form for spørgsmål. Vi træffes alle dage fra kl. 9.00 til 17.00.
Telefonnumrene finder I her: Transformerstationen.dk/kontakt

Vi glæder os til at høre fra jer! ‬