Særligt udstyr

Når du lejer lokaler i Transformerstationen er rigtig meget inkluderet i lejeprisen. Borde, stole, fuldt udstyrede køkkener, glas og service, lyd- og lysanlæg*, iPads til musikstreaming er altsammen inkluderet. Men nogle gange har man brug for noget særligt. Et par 65″ tommer fladskærme til workshop-præsentationer, nogle trådløse mikrofoner, en lille scene eller andet. Derfor har vi gjort det nemt og billigt at booke nogle af de mest forespurgte ting direkte gennem os.
På listen herunder kan du se hvilket ekstraudstyr vi udlejer – og hvis du har ønsker, som ikke er nævnt, kan vi sikkert hjælpe med det også.

65″ SMart-TV på Stativ
Kr. 900,-/stk.

Lej et eller to Samsung fladskærms-tv til afvikling af præsentationer, video m.m. Skærmene er forbundet til husets wi-fi, så det er let at streame til dem fra alle typer enheder. Der medfølger også HDMI-kabel, hvis du ønsker en kablet forbindelse til din laptop.
Bemærk: Maskinsalen har fastmonteret laser-projektor, så fladskærme til præsentationer er særligt relevant i lokalerne Stuen og Refugiet.

Døgnleje pr. skærm
Inkl. opstilling/nedtagning
Kr. 900
Skærmstørrelse65″
PanelQLED
ProducentSamsung
2022
Trådløs tilkoblingJa
Stativ medfølgerJa
HDMI-Kabel medfølgerJa
Dansgulvspakke (til Stuen)

PA-anlæg (store højttalere på stativ), mixer til tilslutning af smartphones/tablets mm. samt dansegulvslys på stativ. Inkl. opstilling og nedtagning.

Døgnleje
Inkl. opstilling/nedtagning
Kr. 900
Højttalere, ElectroVoice2 stk
Diskolys4-lampers rack
Stativer medfølgerJa
Trådløs tilkoblingJa
iPad m. Spotify PremiumJa
Mulighed for DJ-tilkoblingJa
Trådløs mikrofonpakke med headsets og håndholdte mics, PA-anlæg og prof. Mixer

Til konferenceaktiviteter eller foredrag i Maskinsalen kan det være rart at medleje vores særlige konference-pakke bestående af ekstra PA-anlæg, professionel lydmixer, trådløse, håndholdte mikrofoner og trådløse headsets med microporters. Pakken indeholder opstilling, nedtagning og teknisk assistance.

Døgnleje
Inkl. opstilling,
nedtagning og teknisk
assistance
Kr. 3.800
Headsets m. microportere4 stk
Håndholdte, trådløse mics4 stk
Max antal mics i alt8 stk.
PA-anlæg medfølgerJa
Prof. mixer medfølgerJa
Mulighed for tilkobling af
kablede mics el. andet udstyr
Ja
Musikinstumenter

Mange professionelle bands og artister bruger Transformerstationens produktionsøvefaciliteter. Derfor har vi masser af grej som kan lejes, hvis dit band ikke har alt det nødvendige udstyr. Hvadenten I mangler et trommesæt, et stort Ampeg basanlæg, guitarforstærkere, elektrisk klaver på stativ el. andet, så har vi det på vores musiklager. Når instrumenter og andet musikudstyr lejes direkte hos os, så sparer I transportudgiften. Lejeprisen afhænger af det udstyr I har brug for. Send en forespørgsel med en liste af udstyr samt datoen for jeres booking til booking@kulturby.dk, så vender vi tilbage med et tilbud 😊

Fadølsanlæg, øl, isterninger og barudstyr

Fadølsanlæg, fustager med forskellige typer øl og drinks, isterninger og plastikglas i forskellige størrelser kan med fordel bestilles direkte gennem os når I har booket et lokale.
Se priser of info om fadølsanlæg og barudstyr her.

Personale

Alle vores tjenere, bartendere og DJs kender huset godt og brænder for at yde en god service og skabe en god oplevelse for dig og dine gæster. Klik på links herunder for info og priser.
➡️ Lej tjenere >
➡️ Lej bartendere >
➡️ Book en Prof. DJ >
➡️ Bestil florist og blomsterdekorationer >